Szczecin

Polen

Den livlige havnebyen Szczecin (uttales Stettin) er full av studenter og arkitekturen i byen myldrer av spennende aspekter fra ulike tidsaldre. 
Du kan få inntrykk av at myndighetene har gitt opp ideen om å få et helhetlig utrykk, der moderne glass og stål bygninger bygges innimellom det bestående gamle. Byen er delt i to deler, Lewobrezeze og Prawobrzeze, som betyr høyre og venstre side av elven Oder. Byens havneområde ligger i midten. Byens sentrumskjerne og flere av de fine attraksjonene finnes i Lewobrezeze.

Det er veldig lett å komme seg rundt i byen med offentlig transport  eller med sykkel om du heller ønsker det. 

Noen opplevelser du får med deg ved et besøk til Szczecin: 
  • Besøk slottet (Pomeranian Dukes Castle)
  • Gamlebyen - den er under restaurering  og noen kaller denne bydelen "Brand New Old town" . Her finner du museum, restauranter og kafeer
  • St Jacob's katedralen
  • Båttur på elven
  • Utforsk byen i kajak
  • Flotte parkanlegg
  • og mange andre spennende opplevelser litt avhengig av interessefelt
Få flott utsikt over byen fra kafeen som ligger på toppen av Pazim bygningen, fra St Jacob's katedral eller fra ett av tårnene på slottet. 

Szczecin er vel verdt et besøk og man kan fint kose seg og nyte byen i mange dager. 

*)  Priseksempelet gjelder per person for fly og del i 3* bosted inkl. frokost, reiseperiode 9.-12.september 2016. Forbehold om ledig kapasitet og prisendringer.  
      

For bestilling og mer informasjon kontakt Rygge Travel.


Rygge Travel Reiseguide

Les mer om destinasjonen i vår gode reiseguide. Les før du reiser for å få inspirasjon, eller skriv den ut og ta med deg til reisemålet. Reiseguidene er levert av Reiseplaneten.

Les mer i vår Reiseguide

Bestill reise hos oss

Vi hjelper deg gjerne! Send oss en uforpliktende forespørsel og vi gir deg et tilbud på reiser fra Moss lufthavn Rygge, enten det er en større gruppereise eller en enkeltreise.

Kontakt oss for pris

Til Szczecin med fly

Til Szczecin flyr du med oss fra Moss Lufthavn Rygge. Se andre reisemål som kan passe deg på Rygge Travel.

Med forbehold om feil og endringer