Ryanair lanserer ny rute til Szczecin

Ryanair, Europas favoritt lavprisflyselskap, lanserte i dag en ny rute fra Oslo Rygge til Szczecin, nordvest i Polen. 
Ryanair starter opp med flygningene til Szczecin 30. mars 2015 to ganger i uken, på mandager og fredager. Flybillettene kommer for salg på www.ryanair.com allerede i morgen, fredag 12. desember. Prisen vil ligge på 225 kroner frem til fredag ​​19. desember.

I 2015 vil Ryanair fortsette å binde Oslo Rygge med over 30 av Europas største ferie- og forretningsdestinasjoner og samtidig tilby norske kunder de laveste prisene, flest fly i rute og bedre kundeservice. I 2015 forventer Ryanair å bidra med mer enn 1.35m kunder til Oslo Rygge og støtte 1350* "on site"-arbeidsplasser ved Oslo Rygge flyplass og i regionen.

Ryanairs salgs- og markedsansvarlig i Norden og Baltikum, Elina Hakkarainen sier:

"Ryanair er glade for å lansere en ny rute fra Oslo Rygge til Szczecin fra mars 2015 og tilby våre norske kunder enda et flott reisemål i Sentral-Europa. Ryanair-kunder i Norge har nå et utvalg av åtte polske destinasjoner (Gdansk, Krakow, Lodz, Poznan, Rzeszow, Szczecin, Warszawa og Wroclaw) fra Oslo Rygge som gir dem enda flere muligheter enn noen gang til å besøke dette fantastiske landet kjent for sin natur, historie og kultur.

Norske reisende velger allerede Ryanair for våre lave priser, bransjeledende kundeservice og vårt brede utvalg av reisemål. Nå kan de også bestille sine sommerreiser for 2015 enda tidligere på vår forbedrede hjemmeside og ny app, ta med seg en liten ekstra håndbagasje, nyte forhåndsbestilte seter og benytte seg av vår nye Familie Ekstra- og Business Plus-tjenester. Ryanair fortsetter å levere så mye mer enn bare de laveste prisene.

Ryanair feirer lanseringen av den nye Oslo Rygge - Szczecin-ruten ved å legge ut 100.000 seter for salg på tvers av sitt europeiske nettverk til priser fra 149 kroner for reiser i januar, februar og mars 2015. Disse er tilgjengelig for bestilling ved midnatt mandag."

*ACI-forskning bekrefter at opptil 1000 "on site"-arbeidsplasser opprettholdes på internasjonale flyplasser for hver 1m passasjerer

For mer informasjon:

Elina Hakkarainen
Salgs- og markedsansvarlig i Norden og Baltikum
Tlf.: +353 1 945 1766/ +46 733 384 346
epost: hakkarainene@ryanair.com