Norges beste flyplass!

Moss lufthavn Rygge scorer best på en kundetilfredshetsmåling analyseselskapet EPSIS har gjennomført blant landets flyplasser.  
Norske flypassasjerer har kåret Moss lufthavn Rygge til den flyplassen de er mest fornøyd med i Norge i følge en kundetilfredshetsmåling analyseselskapet EPSIS har gjennomført i 2014 med hjelp fra Norstat.

I den årlige studien spørres det blant annet om hvordan de reisende opplever kvaliteten på transportmulighetene til og fra flyplassen, innsjekking, bagasjehåndteringen, sikkerhetskontroll, butikker og restauranter samt komforten på flyplassen og hvor ren den er. 

Blant de store flyplassene som er rangert, seiler Moss lufthavn Rygge topps, med en kundetilfredshet på 73 poeng.

- De reisende forteller om rask innsjekking og sikkerhetskontroll, en terminal med god komfort og renhold, samt effektiv bagasjehåndtering, sier  EPSI - leder Fredrik Høst som står bak undersøkelsen.

- Dette er veldig gledelig for alle som gjør en daglig innsats her på Rygge for å betjene de reisende. Vi har stort fokus på best mulig leveranse på de områdene som er viktige når du er ute å reiser. Vi har også fått tilbakemeldinger fra reisende om at terminalen er effektiv og oversiktlig å reise fra og vi synes det er stas å bli rangert som den beste i landet. En slik rangering gjør også at forventningene øker og nå må vi fortsette å jobbe på for å levere bra og bedre i framtiden, sier markedssjef Silje N. Thoresen ved Moss lufthavn Rygge.