Rynair har vinterprogrammet 2014/15 fra Oslo Rygge klart!

Ryanair offentliggjør i dag, 15.mai, flyprogrammet som gjelder for vinteren 2014/15. Programmet består av totalt 20 ruter og utgjør 166 ukentlige avganger, deriblant økte avganger til Polens hovedstad Warszawa Modlin.
For å feire vinterprogrammet fra Oslo Rygge 2014/15 slippes billetter for salg for reiser i juni og juli i hele Ryanairs europeiske nettverket fra bare kr 69. Billettene er tilgjengelig for bestilling til midnatt mandag 19.mai. 

Ryanair's Elina Hakkarainen sier i en kommentar:

"Ryanair er glad for å kunngjøre vinterprogrammet 2014/15 fra Oslo Rygge med 20 ruter, i tillegg til ekstra avganger til/ fra Warszawa Modlin. Rutene er i salg på Ryanair.com sine nettsider.

Norske forbrukere og besøkende velger Ryanair for at de har de laveste prisene, mange spennende destinasjoner og bransjeledende kundeservice. Nå kan kundene også bestille reiser på vår nye utbedrede websiden, man kan ta med én liten håndbagasje ekstra, alle får tildelte seter og også anledning til å benytte sine elektroniske enheter under hele flyturen. Det gjør Ryanair til det ideelle valget for familier og vennereiser. Ryanair har også lansert en ny smarttelefon app, familie- og forretningsreise- produkter blir snart lansert, og Ryanair fortsetter å tilby så mye mer enn bare lave priser. 

For å feire vårt program fra Oslo Rygge vinteren 2014/15, slipper vi ett billettsalg med priser fra bare kr 69 for reiser i juni og juli, som er tilgjengelig for bestilling fram til midnatt mandag 19.mai. Billettene vil gå raskt unna, så sørg for å logge deg inn på www.ryanair.com slik at du unngår å gå glipp av dette tilbudet!"