Bergamo

Italia

Fly billig til deilige Bergamo, "Italias ukjente perle". Når du lander her er det egentlig ikke noe grunn til å reise videre. Byen er perfekt for en liten mini weekend.
Bergamo er ypperlig for en avslappende weekend med døsige kvelder på trattoriaer med god mat og god vin.

Selve byen Bergamo består av to hoveddeler, en øvre -og en nedre bydel. Den øvre bydelen, Bergamo Alta er omgitt av et forsvarsverk fra 1600-tallet. Denne bydelen har mange historiske severdigheter, ikke minst i og rundt Piazza Vecchia, som er det gamle torget. Se også kirken Basilica di Santa Maria Maggiore datert så tidlig som 1137. Den nedre bydelen ble utviklet på 1900-tallet, og er en moderne bydel som gir deg museer og trendy utesteder og smaken av det urbane og moderne liv.

Viktige severdigheter i Bergamo er blant andre kunstmuseet i Accademia Carrara. Her er flott bildekunst fra blant andre Raffael Santi, Titian, Bellini, og Sandro Botticelli. Tilbring også mye tid rundt Piazza Vecchia og Piazza del Duomo. Disse vakre plassene og de omliggende trange gater og hus dominerer den arkitektoniske fremtoningen av det historiske Bergamo.

Bergamo passer også godt som base og utgangspunkt for en lengre ferie i Italia. Med kort avstand til flotte byer som Milano, Brecia og Verona eller turistattraksjonene Como-sjøen, Garda-sjøen og Alpene, vil du oppleve masse med utgangspunkt i Bergamo og en leiebil. 

*)  Priseksempelet gjelder per person for fly og del i 3* bosted inkl. frokost, reiseperiode 4.-7.september 2016. Forbehold om ledig kapasitet og prisendringer.  

 
For mer informasjon og bestilling: 


Rygge Travel Reiseguide

Les mer om destinasjonen i vår gode reiseguide. Les før du reiser for å få inspirasjon, eller skriv den ut og ta med deg til reisemålet. Reiseguidene er levert av Reiseplaneten.

Les mer i vår Reiseguide

Bestill reise hos oss

Vi hjelper deg gjerne! Send oss en uforpliktende forespørsel og vi gir deg et tilbud på reiser fra Moss lufthavn Rygge, enten det er en større gruppereise eller en enkeltreise.

Kontakt oss for pris

Til Bergamo med fly

Til Bergamo flyr du med oss fra Moss Lufthavn Rygge. Se andre reisemål som kan passe deg på Rygge Travel.

Med forbehold om feil og endringer