Opplev Edinburgh Military Tattoo

Skottland

Reis direkte fra Oslo Rygge til Edinburgh onsdager og fredager og opplev den spektakulære militære tattoo som arrangeres hvert år i hele august. 
Opplev et av verdens mest spektakulære show med  musikk, dans og militær pomp og prakt utført av over 1000 musikere, sekkepiper,  trommere, sangere og dansere på den brosteinsbelagte plassen foran det flombelyste Edinburgh slott.  

Dette er virkelig en unik kulturell begivenhet som man  bør få med seg. Det beste med showet er hvis man har vært der før, så skifter det alltid tema og fokus, slik at årets show skal bli unikt og opplevelsesrikt. På denne måten kan du reise år etter år tilbake for å få med deg dette berømte showet. 


*) priseksempelet er for pakke med 2 netter på hotell i perioden 13.-15. august 2014 (Prisen inkluderer fly,del i dobbeltrom på 3*hotell og billett til Military Tattoo)


Rygge Travel Reiseguide

Les mer om destinasjonen i vår gode reiseguide. Les før du reiser for å få inspirasjon, eller skriv den ut og ta med deg til reisemålet. Reiseguidene er levert av Reiseplaneten.

Les mer i vår Reiseguide

Bestill reise hos oss

Vi hjelper deg gjerne! Send oss en uforpliktende forespørsel og vi gir deg et tilbud på reiser fra Moss lufthavn Rygge, enten det er en større gruppereise eller en enkeltreise.

Kontakt oss for pris

Til Edinburgh med fly

Til Edinburgh flyr du med oss fra Moss Lufthavn Rygge. Se andre reisemål som kan passe deg på Rygge Travel.

Med forbehold om feil og endringer