Photo: gallery.blipoint.com

Barnas Barcelona

Reis med barna

Storbyferie med barna?! Det blir vel bare mas, tenker noen. Det trenger ikke bli det, med god planlegging og opplegg i tråd med barnas behov, så er dere garantert noen uforglemmelige opplevelser sammen! 
Besøk La Sagrada Familia, den utrolig vakre katedralen, enten det passer best å nyte den fra utsiden eller man vil ta heisen opp i tårnet- trappene er også et alternativ for de sprekeste .

Gå langs La Rambla,den berømte og flotte gågata, der gjøglere og musikanter  står på rekke og rad og fasinerer barna med  sine triks.

Ta gondolbanen fra havnen og opp på fjellet til Placa de la Arrnada i Montjuic parken. Fornøyelsesparken Tibidabo som ligger på Barcelonas høysete punkt og har fantastisk utsikt tover byen.

Besøk zoologisk museum og se på mange utstoppede dyr og de spennende skjellettene til mammuter og store hvaler. Akvariumet i Barcelona er veldig bra og verdt et besøk. Stå i tunnelen og se haier som svømmer over deg -fasinerende!

*) Priseksempelet er frapris for 2 voksen og 2 barn i 3 stjerners hotell inkl. frokost og fly perioden 4.-7.07.2014. Forbehold om ledige plasser. 

Kontakt oss for mer informasjon:

Rygge Travel Reiseguide

Les mer om destinasjonen i vår gode reiseguide. Les før du reiser for å få inspirasjon, eller skriv den ut og ta med deg til reisemålet. Reiseguidene er levert av Reiseplaneten.

Les mer i vår Reiseguide

Bestill reise hos oss

Vi hjelper deg gjerne! Send oss en uforpliktende forespørsel og vi gir deg et tilbud på reiser fra Moss lufthavn Rygge, enten det er en større gruppereise eller en enkeltreise.

Kontakt oss for pris

Til Barcelona med fly

Til Barcelona flyr du med oss fra Moss Lufthavn Rygge. Se andre reisemål som kan passe deg på Rygge Travel.

Med forbehold om feil og endringer