Barnas Roma

Reis med barna

Storbyferie med barna?! Det blir vel bare mas, tenker noen. Det trenger ikke bli det, med god planlegging og opplegg i tråd med barnas behov, så er dere garantert noen uforglemmelige opplevelser sammen!
Dra på kunstsafari med barna i Roma- Safari d'arte- en ny og morsom måte og se og lære om byen, historien og kunsten.

Stikk innom museet 3D Rewind, og bli med på en spennende reise 2000 år tilbake i tid.  Innimellom slagene, husk å nyt en ekte gelato (is) - den italienske isen er kjent for å være veldig god!

Shoppingmulighetene i Roma er også veldig gode og alle barn vil sette pris på å tilbringe noen timer i leketøysbutikken Little Big Town  sentralt ved Piazza Venezia.  

Frister et besøk blant løver, tigre og sjiraffer må man innom Romas zoologiske hage Bioparco.

Maten i Italia er også noe som går hjem hos de fleste barn, med pizza og pasta som de mest kjente.

*) Priseksempelet er frapris for 2 voksen og 2 barn i 3 stjerners hotell inkl. frokost og fly perioden 7.-10.07.2014. Forbehold om ledige plasser.   .

Kontakt oss for mer informasjon:

Rygge Travel Reiseguide

Les mer om destinasjonen i vår gode reiseguide. Les før du reiser for å få inspirasjon, eller skriv den ut og ta med deg til reisemålet. Reiseguidene er levert av Reiseplaneten.

Les mer i vår Reiseguide

Bestill reise hos oss

Vi hjelper deg gjerne! Send oss en uforpliktende forespørsel og vi gir deg et tilbud på reiser fra Moss lufthavn Rygge, enten det er en større gruppereise eller en enkeltreise.

Kontakt oss for pris

Til Roma med fly

Til Roma flyr du med oss fra Moss Lufthavn Rygge. Se andre reisemål som kan passe deg på Rygge Travel.

Med forbehold om feil og endringer