Barnas London

Reis med barna

Storbyferie med barna?! Det blir vel bare mas, tenker noen. Det trenger ikke bli det, med god planlegging og opplegg i tråd med barnas behov, så er dere garantert noen uforglemmelige opplevelser sammen! 
Kjøp inngangsbillett som kombinerer London Eye og London Zoo. London Eye ligger helt nede ved elven og en runde her tar ca en halv time. Her får dere fantastisk utsikt over byen. Opplev gorillaer og slanger i dyreparken London Zoo og forbered dere på en uforglemmelig opplevelse med dyrene.

Spis lunsj på The Rainforest Café, en barne og familievennlig cafe, som jobber for å ta vare på regnskogen og det biologiske mangfoldet.  Sitt på morsomme dyrekrakker  og kos dere i en "ekte" regnskog.

I tillegg til dette er det masse i London som her helt gratis å oppleve som The Natural Science Museum og Natural History Museum, Covent Garden, For Harry Potter elsker- ta en tur til Kings Cross Station og plattform 9 3/4og ikke glem å få med dere helgemarkedene i Portobello Road og Camden Town.


*) Priseksempelet er frapris for 2 voksen og 2 barn i 3 stjerners hotell inkl. frokost og fly perioden 7.-10.07.2014. Forbehold om ledige plasser.  

Kontakt oss for mer informasjon:


Rygge Travel Reiseguide

Les mer om destinasjonen i vår gode reiseguide. Les før du reiser for å få inspirasjon, eller skriv den ut og ta med deg til reisemålet. Reiseguidene er levert av Reiseplaneten.

Les mer i vår Reiseguide

Bestill reise hos oss

Vi hjelper deg gjerne! Send oss en uforpliktende forespørsel og vi gir deg et tilbud på reiser fra Moss lufthavn Rygge, enten det er en større gruppereise eller en enkeltreise.

Kontakt oss for pris

Til London med fly

Til London flyr du med oss fra Moss Lufthavn Rygge. Se andre reisemål som kan passe deg på Rygge Travel.

Med forbehold om feil og endringer