Ny rute fra Rygge til Bologna, Italia

Ryanair lanserte på pressekonferanse 17.desember ny rute til Bologna i Italia

Den nye ruten starter 1.april 2014 og vil ha 2 avganger i uken på tirsdager og lørdager. Billetter til ruten blir lagt i salg på www.ryanair.com fra 18.desember og prisene starter på kr 259 som gjelder fram til torsdag, 26.desember. 

Ryanair’s salgs- og markedssjef, Elina Hakkarainen sier i en kommentar:

“Ryanair er svært fornøyd med å annonsere en ny rute fra Oslo Rygge til Bologna fra april 2014 og at vi kan tilby nordmenn enda en spennende destinasjon i "Middelhavsbeltet". Med 43 ruter som er i salg fra Oslo Rygge, tilbyr nå Ryanair et stort utvalg av destinasjoner til  storbyer, skidestinasjoner og sol og bad destinasjoner.
Ryanair fortsetter å forbedre sin bransjeledende kundeservice og i tillegg til lave priser kan passasjerer nå få gjennomført  raskere booking på Ryanair.com nettsiden, 24 timers mulighet til å rette opp mindre bookingfeil gratis, nyte  stille flyvninger før kl 08 på morgenen og etter kl 21 på kvelden, en ekstra håndbagasje, reduserte gebyrer på utstedelse av ekstra boardingkort og reduserte gebyrer på bagasje. Enda flere forbedringer vil bli lansert tidlig i 2014.

For å feire den nye ruten slipper Ryanair 100 000 billetter gjennom hele sitt europeiske nettverk til priser som starter fra kr 139 for reiser på mandager, tirsdager, onsdager og torsdager i januar og februar. Billettene til disse flyvningene er tilgjengelig på over 1 000 av Ryanairs europeiske ruter, inkludert ruter fra Oslo Rygge til Berlin, Brüssel and Paphos, og de må være bestilt på ryanair.com nettside før midnatt torsdag 19.desember”