Kilde: romadria.ro

Dolomittene og Aosta-dalen

Italia

Skiområdet sør iDolomittene heter Skirama Dolomiti. Med skipass har du tilgang til åtte ulike destinasjoner, deriblant Madonna di Campiglio, med 150 heiser og et 380 km stort løypenett. Garantert gode forhold fra november til april. Sjekk www.skirama.it for kart og flere detaljer.
Skiområdet nord i Dolomittene er kjent for sine velpreparerte løyper. Skipass kjøpes for 12 forskjellige skisteder og du vil kjenne igjen kjente navn som Cortina, Val Gardena og Val di Femme.

Hvis man reiser østover fra Milano Bergamo ca 2,5 timer kommer man til Aosta-dalen. Dette er et godt utgangspunkt for veldig god skikjøring. Her ligger skidestinasjonene på rad og rekke og vi kan nevne steder som Cervinia, Champoluc og Courmayeur. 

Hva med et besøk i Courmayeur og stå på ski i fjellmassivet Mont Blanc? Når man besøker Aosta-dalen kan man få kjøpt skipass som dekker de fleste stedene i denne delen av de italienske alpene.

Rygge Travel Reiseguide

Les mer om destinasjonen i vår gode reiseguide. Les før du reiser for å få inspirasjon, eller skriv den ut og ta med deg til reisemålet. Reiseguidene er levert av Reiseplaneten.

Les mer i vår Reiseguide

Bestill reise hos oss

Vi hjelper deg gjerne! Send oss en uforpliktende forespørsel og vi gir deg et tilbud på reiser fra Moss lufthavn Rygge, enten det er en større gruppereise eller en enkeltreise.

Kontakt oss for pris

Til Milano med fly

Til Milano flyr du med oss fra Moss Lufthavn Rygge. Se andre reisemål som kan passe deg på Rygge Travel.

Med forbehold om feil og endringer