Kilde: lubbockintheloop.com

Jul i London

England

141 dager før jul åpnet varemagasinet Selfridges i London sin berømte juleavdeling.  I varemagasinets juleavdeling finner du ikke bare et enormt utvalg pynt, juletrær, dekorasjoner og gaver - her kan du også ta turen for å holde deg oppdatert på de nyeste juletrendene.

Jul i London

London har alt en kan ønske seg for en perfekt jul, og vi gir deg her noen av de beste tipsene til en vellykket helgetur i denne fantastiske julebyen.

Av Londons mange julemarkeder er Winter Wonderland i Hyde Park det største og mest kjente. Blandingen av fornøyelsespark og julemarked byr på julegleder for både store og små. Her kan barna også få hilse på julenissen, i selveste Nisseland.Et tradisjonelt tysk julemarked finner du i Southbank med ekte tysk julestemning. Nyt bratwurst og Glühwein imens du shopper deg gjennom tre-bodene som har alt fra håndverk til tyske spesialiteter.Covent Garden er et godt alternativ, blant all julepynten finnes her alt fra kjente kleskjeder til antikviteter. For den som er på jakt etter vintage, second hand og antikviteter er markedet på Portobello Road rette stedet. For julegaver litt utenom det vanlige er derimot Duckie Christmas marketstedet: her er det retro og kitch som gjelder. Christmas Store på det berømte varehuset Harrods åpner allerede i juli, og her finner du over 250 000 juleprodukter! Og som om ikke dette var nok har til og med varehuset Selfridge en julebutikk – som også åpner i juli.

Nøtteknekkeren

Reise tilbake i tid med English National Ballet til en frostdekket London. Der vil du møte unge Clara, hennes fortryllende Nøtteknekker og magikeren Drosselmeyer i denne tradisjonelle forestillingen for hele familien. Denne klassiske produksjonen er magisk, minneverdig og en uunnværlig godbit i julen.

 


 

 

Rygge Travel Reiseguide

Les mer om destinasjonen i vår gode reiseguide. Les før du reiser for å få inspirasjon, eller skriv den ut og ta med deg til reisemålet. Reiseguidene er levert av Reiseplaneten.

Les mer i vår Reiseguide

Bestill reise hos oss

Vi hjelper deg gjerne! Send oss en uforpliktende forespørsel og vi gir deg et tilbud på reiser fra Moss lufthavn Rygge, enten det er en større gruppereise eller en enkeltreise.

Kontakt oss for pris

Til med fly

Til flyr du med oss fra Moss Lufthavn Rygge. Se andre reisemål som kan passe deg på Rygge Travel.

Med forbehold om feil og endringer