Kilde: genestyle.com

Shopping i London

England

Lett å komme til, lett å like, lett å vende tilbake til. Et shoppingmekka med museer, musikaler, teater, kunst, uteliv og severdigheter du kan bruke mange dager på.
Mat og drikke får du i alle varianter og fra alle kontinenter - kort sagt: London er noe av det beste Europa har å by på. Ta med veninnene på en etterlengtet shoppingtur - en opplevelse du sent vil glemme!

I London finner du flere shoppinggater, de mest kjente er Oxford street, New Bond Street, Bond Street og Regent Street.

Oxford Street er gaten de fleste havner i på sin shoppingtur i London. Her finner du over 300 ulike butikker. På Bond Street kan du hente mange gode ideer. Du finner flotte designbutikker av første klasse, og utstillingsvinduene er utrolig inspirerende. Her finner du alt – Gucci eller Dolce & Gabbana eller for den saks skyld Tiffany. Og ikke minst Manolo Blahnik – verdens beste skobutikk!


*)  Priseksempelet gjelder per person for fly og del i 3* bosted inkl. frokost, reiseperiode 12.-15.september 2016. Forbehold om ledig kapasitet og prisendringer.  


For bestilling og mer informasjon kontakt Rygge Travel.


Rygge Travel Reiseguide

Les mer om destinasjonen i vår gode reiseguide. Les før du reiser for å få inspirasjon, eller skriv den ut og ta med deg til reisemålet. Reiseguidene er levert av Reiseplaneten.

Les mer i vår Reiseguide

Bestill reise hos oss

Vi hjelper deg gjerne! Send oss en uforpliktende forespørsel og vi gir deg et tilbud på reiser fra Moss lufthavn Rygge, enten det er en større gruppereise eller en enkeltreise.

Kontakt oss for pris

Til London med fly

Til London flyr du med oss fra Moss Lufthavn Rygge. Se andre reisemål som kan passe deg på Rygge Travel.

Med forbehold om feil og endringer