Kilde: ancnyheter.no

Zakopane

Polen

Reis med Ryanair til Krakow og ta enten bil eller kollektivmulighet til Zakopane, mest kjent for nordmenn som hoppukested, men har også et svært godt utbygd skikjøringstilbud.
Hele sju dager i uken er det mulig og reise fra Moss Lufthavn Rygge til Krakow. Du kan velge mellom leiebil, tog eller buss for å komme til Polens mange kjente skidestinasjoner. Det tar i underkant av to timer. I zakopane starter sesongen tidlig i desember og varer til april/mai. Skiområdene er private, så du får ikke kjøpt felles heiskort. Men med det polske prisnivået, skaper ikke det noen spesielle utfordringer for norske turister. Det å leie skiutstyr er også billig. Det samme gjelder mat og drikke. Skiområdene heter: Nosal, Kasprowy Wierch, Szymoszkowa, Harenda og Bialka Tatrzanska.
De polske destinasjonene er moderne og godt utbygd, slik at du er sikret en variert og hyggelig opplevelse.

Rygge Travel Reiseguide

Les mer om destinasjonen i vår gode reiseguide. Les før du reiser for å få inspirasjon, eller skriv den ut og ta med deg til reisemålet. Reiseguidene er levert av Reiseplaneten.

Les mer i vår Reiseguide

Bestill reise hos oss

Vi hjelper deg gjerne! Send oss en uforpliktende forespørsel og vi gir deg et tilbud på reiser fra Moss lufthavn Rygge, enten det er en større gruppereise eller en enkeltreise.

Kontakt oss for pris

Til Krakow med fly

Til Krakow flyr du med oss fra Moss Lufthavn Rygge. Se andre reisemål som kan passe deg på Rygge Travel.

Med forbehold om feil og endringer