Tenerife

Spania

Tenerife er den største av alle kanariøyene og er kanskje mest kjent for vulkanfjellet Teide, som er det høyeste fjellet i hele Spania. Tenerife har en rekke andre attraksjoner, og med alle sine tilreisende turister finner man naturlig nok et hektisk natteliv på øya.
Men Tenerife byr dessuten på sjarmerende landsbyer og bortgjemte strender, for den som vil være litt for seg selv.

Tenerife er først og fremst reisemålet for de som sikter seg inn mot surfing, bading og svømmebasseng, kombinert med late timer på sandstranden iført godt med solkrem. Derfor er naturlig nok øya et populært charterreisemål, og du vil helt sikkert treffe haugevis av turister fra Norge, Sverige, Danmark,  Storbritannia og Tyskland.

Badestrender for folk flest på Tenerife:
Playa de las Americas og Los Cristianos er to store turistområder sør på Tenerife, og som byr på herlige bademuligheter for hele familien.Bølgene er normalt rolige og trygge, og rundt stranden er det lett å finne gode restauranter, enkle butikker og caféer.

Shopping på Tenerife:
Kanariøyene er nær sagt en stor taxfreebutikk, og fravær av, eller mer korrekt, en  sterk reduksjon av moms og andre skatter, gjør at du ofte finner varer betydelig rimeligere på Tenerife enn hjemme i Norge. Ikke minst gjelder dette for produkter som alkohol og tobakk, samt parfyme og andre "luksusprodukter".
Du pruter ikke på prisene på Tenerife, med unntak om du er på spesielle markeder. Gatesalg er ikke lov, og vi anbefaler deg å holde deg unna slik handel. Og du har selvsagt ikke klagerett om du allikevel skulle kjøpe noe på gaten, og du finner noe galt med produktet i ettertid.
De generelle åpningstidene er fra 1000 til 1330 og fra 1700 til 2000. Pausen skyldes en siesta som de fleste fortsatt holder i hevd. Mange butikker er imidlertid åpent til langt på kveld, slik at kl 2000 behøver
ikke være noen siste grense for å handle.


*)  Priseksempelet gjelder per person for fly og del i leilighet med min 3* i 7 dager (frokost er ikke inkl.).  Reiseperiode 11.-18.mars 2016. Forbehold om ledig kapasitet og prisendringer.  

For bestilling og mer informasjon kontakt Rygge Travel:


Rygge Travel Reiseguide

Les mer om destinasjonen i vår gode reiseguide. Les før du reiser for å få inspirasjon, eller skriv den ut og ta med deg til reisemålet. Reiseguidene er levert av Reiseplaneten.

Les mer i vår Reiseguide

Bestill reise hos oss

Vi hjelper deg gjerne! Send oss en uforpliktende forespørsel og vi gir deg et tilbud på reiser fra Moss lufthavn Rygge, enten det er en større gruppereise eller en enkeltreise.

Kontakt oss for pris

Til Tenerife med fly

Til Tenerife flyr du med oss fra Moss Lufthavn Rygge. Se andre reisemål som kan passe deg på Rygge Travel.

Med forbehold om feil og endringer