Rzeszow

Polen

Med beliggenhet på begge sider av elven Wislok i sydøstlige delen av Polen, fremstår Rzeszow som en idyllisk og hyggelig by det er vel verdt å besøke. 
Rzeszow byr på vakre bygninger, hyggelig uteliv og en fascinerende historie fra både eldre og nyere tid. Dessuten er Rzeszow et ypperlig utgangspunkt for kanskje det vakreste friluftsområdet i hele Polen.

Det er ikke langt til Karpatene og Tatrafjellene, Europas nest lengste fjellkjede hvor det er muligheter for
sportsaktiviteter sommer som vinter. Velkommen til Rzeszow Byen har en internasjonal flyplass og flyturen tar ikke lange tiden fra Norge. Legg til et ganske så hyggelig klima målt mot våre nordiske gradestokker. Og ikke minst rimelige priser for mat, drikke og overnatting. Ja, da forstår du at Rzeszow helt klart er fristende reisemål både for en weekend eller en lengre ferie.


*)  Priseksempelet gjelder per person for fly og del i 3* bosted inkl. frokost, reiseperiode 7.-10.september 2016. Forbehold om ledig kapasitet og prisendringer.  


For bestilling og mer informasjon kontakt Rygge Travel.


Rygge Travel Reiseguide

Les mer om destinasjonen i vår gode reiseguide. Les før du reiser for å få inspirasjon, eller skriv den ut og ta med deg til reisemålet. Reiseguidene er levert av Reiseplaneten.

Les mer i vår Reiseguide

Bestill reise hos oss

Vi hjelper deg gjerne! Send oss en uforpliktende forespørsel og vi gir deg et tilbud på reiser fra Moss lufthavn Rygge, enten det er en større gruppereise eller en enkeltreise.

Kontakt oss for pris

Til Rzeszow med fly

Til Rzeszow flyr du med oss fra Moss Lufthavn Rygge. Se andre reisemål som kan passe deg på Rygge Travel.

Med forbehold om feil og endringer