Pula

Kroatia

Pula er en vakker turistby på halvøya Istria i Kroatia. Pula ligger flott til med Adriaterhavet på den ene siden og grønne landområder på den andre. 
Men ikke tro at du kommer til en sjarmerende og doven småby i syden når ferieturen går til Pula. Pula er nemlig den største byen på på Istria og dessuten den 5. største i hele Kroatia.

Pula blir stadig mer populær for solhungrige skandinaver som sommerdestinasjon, og byen har naturlig nok sine mange strender langs Adriaterhavet som fremste attraksjon. Vær klar over at de fleste strendene er stenete og minner kanskje mest om skjærgården i Norge. 

Sandstrand er det vel så å si kun mulig å finne hvis du tar turen til Bijeca Beach ved Medulin. De mest anerkjente strendene finner du i Verudela (hvor vi har anbefalt flere hoteller), Premantura, Banjole og Fazana. Pula har betydelig turisme knyttet til strandferie med windsurfing og seiling. Dessuten har Pula en gamleby som er godt bevart. Byen ligger mellom sju fjell ved kysten, med en godt beskyttet havn.

Shopping:
Er du klar for shopping i Pula så skal du vite at byen er kjent for sine urter og oljer. Skal du kjøpe med deg noe hjem, velg en beroligende lavendelolje eller andre aromatiske opplevelser. Lekre såper, parfymer laget av naturlige ingredienser gir duften av et perfekt ferieminne.Selve hovedgaten i Pula, Gardini, bugner over av billige klær, fotballskjorter og krims. Målgruppen er turister. Det samme gjelder gågatene Sergijevaca og Kandlerova i den gamle delen av byen. Her finner du suvenirbutikker av alle slag.

*)  Priseksempelet gjelder per person for fly og del i 3* bosted inkl. frokost, reiseperiode 28.-31.august 2016. Forbehold om ledig kapasitet og prisendringer. 
 
For bestilling og mer informasjon kontakt Rygge Travel.


Rygge Travel Reiseguide

Les mer om destinasjonen i vår gode reiseguide. Les før du reiser for å få inspirasjon, eller skriv den ut og ta med deg til reisemålet. Reiseguidene er levert av Reiseplaneten.

Les mer i vår Reiseguide

Bestill reise hos oss

Vi hjelper deg gjerne! Send oss en uforpliktende forespørsel og vi gir deg et tilbud på reiser fra Moss lufthavn Rygge, enten det er en større gruppereise eller en enkeltreise.

Kontakt oss for pris

Til Pula med fly

Til Pula flyr du med oss fra Moss Lufthavn Rygge. Se andre reisemål som kan passe deg på Rygge Travel.

Med forbehold om feil og endringer