Foto: roleplaystyle.wordpress.com

Roma

Italia

Alle elsker Roma! Byen er et levende museum, og om du reiser dit for første eller tiende gang har den alltid noe å gi deg.

Ta inn historien og folkelivet, nyt atmosfæren, og husk - kast en mynt baklengs i Fontana di Trevi - så er du garantert å komme tilbake.

Se & gjøre i Roma:
 • Colosseum
  Et av de mest kjente og imponerende byggverkene i hele verden. Den ble påbegynt av keiser Vespasian i 72 e. Kr. Den øverste 4. etasjen ble bygget av Titus, og amfiteateret ble innviet i år 80.

 • Piazza Navona
  Ifølge enkelte er dette ikke bare Romas, men verdens vakreste torg. Ikke bare på grunn av alle statuene og fontenene som Lorenzo Berninis store Fontana dei Quattro Fiumi, men også på grunn av dimensjonene. Det avlange torget er stort, men samtidig intimt.

 • Fontana di Trevi Fontenen
  Ble verdensberømt da Anita Ekberg vasset rundt i den i “La Dolce Vita”. Merkelig nok ser den faktisk større ut i virkeligheten.

 • Peterskirken
  En kirke i Roma, også kjent som St. Peterkirken, ligger i Vatikanstaten. Den er Apostelen Peters gravkirke, den romersk-katolske kirkes hovedkirke, og en av verdens største kirker med cirka 212 m lengde og cirka 16 125 m2 grunnflate
Kilde: via tours

*)  Priseksempelet gjelder per person for fly og  del i dobbeltrom inkl. frokost (min 3 stjerner hotell). Reiseperiode 3 netter i perioden ut oktober. Forbehold om ledig kapasitet og prisendringer. 


For bestilling og mer informasjon kontakt Rygge Travel.Rygge Travel Reiseguide

Les mer om destinasjonen i vår gode reiseguide. Les før du reiser for å få inspirasjon, eller skriv den ut og ta med deg til reisemålet. Reiseguidene er levert av Reiseplaneten.

Les mer i vår Reiseguide

Bestill reise hos oss

Vi hjelper deg gjerne! Send oss en uforpliktende forespørsel og vi gir deg et tilbud på reiser fra Moss lufthavn Rygge, enten det er en større gruppereise eller en enkeltreise.

Kontakt oss for pris

Til Roma med fly

Til Roma flyr du med oss fra Moss Lufthavn Rygge. Se andre reisemål som kan passe deg på Rygge Travel.

Med forbehold om feil og endringer