Milano

Italia

Milano er en stor og mangfoldig by med elegante avenyer og fasjonable butikker. For deg som er interessert i shopping, design og mote, er byen et Mekka.
Men man finner også bortgjemte piazzaer, sjarmerende små gater og koselige restauranter med typisk italiensk atmosfære. Il Duomo, byens enorme katedral, og La Scala, den berømte operaen, er flotte severdigheter.

Se & gjøre i Milano:

 • Il Duomo Domkirken
  Er selve symbolet på byen. Den ble påbegynt allerede i år 1386 og fullført først 500 år senere. Den er et mesterverk i høygotisk arkitektur, en stil som man for øvrig ikke finner i resten av Italia. 
 • Teatro alla Scala Museum
  Teatro alla Scala som ble åpnet i 1778 er et av de mest berømte operahusene i verden. Et besøk på museet gir deg en tyvkikk inn i teateret. Du kan se innsiden av de spektakulære teaterboksene som gir deg en svimlende utsikt over scenen.

 • Cenacolo Vinciano
  Her finner du et av verdens mest avbildede og berømte kunstverk, nemlig Leonardo Da Vincis Nattverden. Det er sjelden mulig å bare rusle innom og kikke på det. Køene er lange, men det er nå mulig å bestille på forhånd.

 • San Siro
  Internazionale og AC Milan er to av topplagene i Serie A, og fotballinteressen i byen er enorm. Men de to lagenes felles hjemmebane San Siro byr ikke bare på fotball i verdensklasse, men også gnistrende såkalte tifosi arrangementer. På San Siro finner du også Italias eneste fotballmuseum.
Kilde: Via Tours*)  Priseksempelet gjelder per person for fly og del i 3* bosted inkl. frokost, reiseperiode 4.-7.septembert 2016. Forbehold om ledig kapasitet og prisendringer. Flypass Bergamo.

For bestilling og mer informasjon: 

Rygge Travel Reiseguide

Les mer om destinasjonen i vår gode reiseguide. Les før du reiser for å få inspirasjon, eller skriv den ut og ta med deg til reisemålet. Reiseguidene er levert av Reiseplaneten.

Les mer i vår Reiseguide

Bestill reise hos oss

Vi hjelper deg gjerne! Send oss en uforpliktende forespørsel og vi gir deg et tilbud på reiser fra Moss lufthavn Rygge, enten det er en større gruppereise eller en enkeltreise.

Kontakt oss for pris

Til Milano med fly

Til Milano flyr du med oss fra Moss Lufthavn Rygge. Se andre reisemål som kan passe deg på Rygge Travel.

Med forbehold om feil og endringer