Foto: wikipedia.org

Barcelona (El Prat)

Spania

Barcelona er manges favorittby. Atmosfæren er god, shoppingen fantastisk, maten og vinen er deilig og prisnivået behagelig.
Barcelona kan by på severdigheter i overflod og en spektakulær arkitektur. La Rambla er en opplevelse, og byen kan dessuten skilte med en stor og flott badestrand.

Se & gjøre i Barcelona:
  • Sagrada Familia
    Verdens heftigste byggarbeidsplass. Man blir bare stående der og måpe over Gaudís geniale galskap. At katedralen trolig aldri kommer til å bli ferdig, gjør det hele enda sprøere.       
  • Camp Nou FC Barcelona
    Er mer enn et klubblag i fotball. Iblant føles det som om laget bærer en hel nasjons selvfølelse på sine skuldre. Selv om man ikke er fotballinteressert, bør man gå og se en kamp. Dels pga. publikum som består av en uvanlig høy prosent velkledde og ivrig diskuterende kvinner, dels fordi selve stadionet er et arkitektonisk mesterverk.    
  • Picasso Museum Museet har en av de mest omfattende kunstsamlingene av den spanske kunstneren Pablo Picasso. Den permanente samlingen består av mer enn 3800 verk og er en av de mest populære og mest besøkte museum i Barcelona.  
  • Maritime Museum
    Dette er et skipsmuseum i Barcelona med verdens største skipsverft. På innsiden vil du finne reproduksjoner av båter og maritime objekter fra ulike epoker av historien. Her er også aktiviteter for barn mellom 3-12 år. Transfer: Flyplassen El Prat ligger ca. 13 km sydvest for Barcelona. Tog eller buss til f.eks. Plaza Catalunya.

Kilde: Via Tours

*)  Priseksempelet gjelder per person for fly og  4 overnattinger i delt dobbeltrom inkl. frokost (min 3 stjerner hotell). Reiseperiode 20-24.oktober. Forbehold om ledig kapasitet og prisendringer. 


For bestilling og mer informasjon kontakt Rygge Travel.

Rygge Travel Reiseguide

Les mer om destinasjonen i vår gode reiseguide. Les før du reiser for å få inspirasjon, eller skriv den ut og ta med deg til reisemålet. Reiseguidene er levert av Reiseplaneten.

Les mer i vår Reiseguide

Bestill reise hos oss

Vi hjelper deg gjerne! Send oss en uforpliktende forespørsel og vi gir deg et tilbud på reiser fra Moss lufthavn Rygge, enten det er en større gruppereise eller en enkeltreise.

Kontakt oss for pris

Til Barcelona med fly

Til Barcelona flyr du med oss fra Moss Lufthavn Rygge. Se andre reisemål som kan passe deg på Rygge Travel.

Med forbehold om feil og endringer