Foto: wikipedia.org

Frankfurt (Hahn)

Tyskland

Frankfurt er Europas finanssentrum og en fascinerende blanding av det ultramoderne og gammel kultur. Legg en langweekend hit og lei gjerne bil.
Området rundt byen er vakkert, og det er korte avstander til fantastiske opplevelser som f.eks. vinsmaking i Rheingau eller Mosel, spa i thermalbadene i Taunus og pittoreske landsbyer.


Se & gjøre i Frankfurt:

 • Main Tower
  Dette er Frankfurts mest berømte skyskraper, hele 220 meter. Utsikten fra øverste etasje er helt utrolig.Et besøk her er et must når du besøker byen.
 • Städelsches Kunstinstitut
  Ett av mange museer langs Schaumankai. Rembrandt, Renoir, Rubens, Van Eyck og Botticelli er noen av mestrene som har sine verk utstilt her.

 • Goethe Hause
  Navnet avslører det. Dette er stedet der Tysklands store dikter og forfatter Johann Wolfgang Goethe ble født i 1749. Hans mest berømte verk er ”Den unge Werthers lidelser” og ”Faust”.

 • Alte Oper
  Dette utsmykkede operahuset fra renessansen ble ødelagt under 2. verdenskrig. I dag er fasaden en replika og interiøret er fullstendig modernisert. I tredje etasje ligger en restaurant og bar med terrasse.
*)  Priseksempelet gjelder for reise i perioden 17/1-14-20/1-14 for en person, inkl fly og overnatting.
For bestilling og mer informasjon - kontakt Rygge Travel.

Kilde: Via Tours
Rygge Travel Reiseguide

Les mer om destinasjonen i vår gode reiseguide. Les før du reiser for å få inspirasjon, eller skriv den ut og ta med deg til reisemålet. Reiseguidene er levert av Reiseplaneten.

Les mer i vår Reiseguide

Bestill reise hos oss

Vi hjelper deg gjerne! Send oss en uforpliktende forespørsel og vi gir deg et tilbud på reiser fra Moss lufthavn Rygge, enten det er en større gruppereise eller en enkeltreise.

Kontakt oss for pris

Til Frankfurt (Hahn) med fly

Til Frankfurt (Hahn) flyr du med oss fra Moss Lufthavn Rygge. Se andre reisemål som kan passe deg på Rygge Travel.

Med forbehold om feil og endringer