Brüssel (Charleroi)

Belgia

EU, NATO, sjokolade, gourmetmat, over 400 ølsorter og Manneken Pis. Dette og mye mer finner du i Europas hovedstad, Brüssel.
Byen er en sjarmerende liten storby med en gemyttlig og livlig atmosfære. Gå ikke glipp av lys- og lydshowet på Grand Place som foregår hver kveld i sommersesongen og ved juletider.
Se & gjøre i Brussel:
  • Manneken Pis
    Også kalt Petit Julien, er en brønnfigur i Brussel, hvor den er blitt til et kjennetegn for den belgiske hovedstaden. Den er plassert på hjørnet mellom Rue de l'Etuve og Rue des Grands Carmes. Manneken Pis kles ut i forskjellige kostymer flere ganger ukentlig.
  • Koekelbergbasilikaen
    Er verdens femte største kirke. Basilikaen er 89 meter høy, 167 meter lang og bygget i art deco-stil. Basilikaen ligger i kommunen Koekelberg som er en del av hovedstadsregion Brussel.
  • Grand-Place Grand-Place
    Eller Grote Markt (henholdsvis fransk og nederlandsk for «stortorget») er det sentrale torget i den belgiske hovedstaden Brussel. Det er omgitt av gamle langhus, blant dem også det karakteristiske rådhuset og Brødhuset((nederlandsk: Broodhuis, fransk: Maison du Roi). Torget er den viktigste turistattraksjonen i Brussel.
Kilde: Via Tours


*)  Priseksempelet gjelder per person for fly og del i 3* bosted inkl. frokost, reiseperiode 17.-20.september 2016. Forbehold om ledig kapasitet og prisendringer.    


For bestilling og mer informasjon kontakt Rygge Travel.


Rygge Travel Reiseguide

Les mer om destinasjonen i vår gode reiseguide. Les før du reiser for å få inspirasjon, eller skriv den ut og ta med deg til reisemålet. Reiseguidene er levert av Reiseplaneten.

Les mer i vår Reiseguide

Bestill reise hos oss

Vi hjelper deg gjerne! Send oss en uforpliktende forespørsel og vi gir deg et tilbud på reiser fra Moss lufthavn Rygge, enten det er en større gruppereise eller en enkeltreise.

Kontakt oss for pris

Til Brüssel med fly

Til Brüssel flyr du med oss fra Moss Lufthavn Rygge. Se andre reisemål som kan passe deg på Rygge Travel.

Med forbehold om feil og endringer