London (Stansted)

England

Et shopping-mekka, museer og severdigheter du kan bruke mange dager på!
Lett å komme til, lett å like, lett å vende tilbake til. Et shopping-mekka, museer og severdigheter du kan bruke mange dager på, musicals, teater, kunst, uteliv, mat og drikke i alle varianter - kort sagt: London er noe av det beste Europa har å by på!

Se & gjøre i London:
 • London Eye
  Med sine 137 meter i høyden og 32 kapsler med plass til 25 personer i hver tilbyr dette stilige pariserhjulet en enestående utsikt over London. En “flygning” som en tur kalles tar 30 minutter.
 • Tower of London
  Byggingen av Tower ble påbegynt i 1078 av Vilhelm Erobreren. I dag er Tower en av verdens mest kjente festninger. Her kan du se Kronjuvelene, Middelalderslottet og det beryktede Bloody Tower.

 • British Museum
  British Museum betraktes som et av verdens største og viktigste museer. Det lokker 6 millioner besøkende hvert år. Høydepunktene er de assyriske skattene, de egyptiske mumiene og den spektakulære lysfylte Great Court.

 • Buckingham Palace 
  Buckingham Palace har vært kongefamiliens hjem i London siden 1837, men slottet åpnet ikke dørene for allmenheten før i 1993. I salene The State Rooms finnes noen av Royal Collections vakreste skatter – malerier, skulpturer og noen av de fineste engelske og franske møblene i verden. Nyt en spasertur i slottets nesten 16 hektar store park, med en enestående utsikt over slottets Garden Front og sjøen fra 1800-tallet.

 • Houses of Parliament/Big Ben
  Den imponerende parlamentbygningen briljerer i nygotisk stil. Den ble bygget av Charles Barry og Augustus Pugin i 1840, og er sammen med klokketårnet, Saint Stephen’s Tower, og selve klokken, Big Ben, det mest velkjent symbolet på London.

  Kilde: Via Tours


*)  Priseksempelet gjelder per person for fly og del i dobbeltrom inkl. frokost (min 3 stjerner hotell) i 3 dager. Reiseperiode 5.-8.juni 2016.  Forbehold om ledig kapasitet og prisendringer.

For bestilling og mer informasjon kontakt Rygge Travel.
Rygge Travel Reiseguide

Les mer om destinasjonen i vår gode reiseguide. Les før du reiser for å få inspirasjon, eller skriv den ut og ta med deg til reisemålet. Reiseguidene er levert av Reiseplaneten.

Les mer i vår Reiseguide

Bestill reise hos oss

Vi hjelper deg gjerne! Send oss en uforpliktende forespørsel og vi gir deg et tilbud på reiser fra Moss lufthavn Rygge, enten det er en større gruppereise eller en enkeltreise.

Kontakt oss for pris

Til London med fly

Til London flyr du med oss fra Moss Lufthavn Rygge. Se andre reisemål som kan passe deg på Rygge Travel.

Med forbehold om feil og endringer