Dublin

Irland

Alle trives i Dublin! Byen er rett og slett veldig hyggelig, og du kommer lett i kontakt med lokalbefolkningen.
Med Dublin Pass får du fri adgang til de fleste museer, busser og flybussen. Byen har spor tilbake til vikingtiden, og for whiskey- og ølentusiaster venter mange gode opplevelser.


Se & gjøre i Dublin:

 • Guinness Brewery
  Dublins fremste turistattraksjon trenger ingen nærmere presentasjon.

 • Dublin Literary Pub Crawl
  En vandring i Wildes, Shaws og Joyces fotspor, mens guiden leser utdrag av forfatternes verk. Med stopp for noen ”pints” med Guinness underveis. Rundturen begynner klokken 18.30 på puben The Duke.

 • Irish Museum of Modern Art
  De lyse og luftige utstillingslokalene gjør at den moderne kunsten kommer til sin rett. Museet ligger i et sykehus fra 1600-tallet.
 • Malahide Castle
  Lokalisert med 250 dekar park i den vakre kystbyen Malahide, var slottet både en festning og et privat hjem for nesten 800 år siden og har en interessant blanding av arkitektoniske stiler.
 • National Museum of Ireland
  Utstillingene skildrer en rekke forskjellige emner, blant annet livet i Egypt, vikingtidens Irland og landets kamp for uavhengighet. Det mest spektakulære er de irske bronsealderfunnene i gull.
Kilde: Via Tours

*)  Priseksempelet gjelder per person for fly og del i 3* bosted inkl. frokost, reiseperiode 10.-13.september 2016. Forbehold om ledig kapasitet og prisendringer.  


For bestilling og mer informasjon kontakt Rygge Travel.


Rygge Travel Reiseguide

Les mer om destinasjonen i vår gode reiseguide. Les før du reiser for å få inspirasjon, eller skriv den ut og ta med deg til reisemålet. Reiseguidene er levert av Reiseplaneten.

Les mer i vår Reiseguide

Bestill reise hos oss

Vi hjelper deg gjerne! Send oss en uforpliktende forespørsel og vi gir deg et tilbud på reiser fra Moss lufthavn Rygge, enten det er en større gruppereise eller en enkeltreise.

Kontakt oss for pris

Til Dublin med fly

Til Dublin flyr du med oss fra Moss Lufthavn Rygge. Se andre reisemål som kan passe deg på Rygge Travel.

Med forbehold om feil og endringer