Gdansk

Polen

En fascinerende storby proppfull av kultur!
Havneområdet i Gdansk er en turistmagnet med sine uterestauranter og fortauscaféer, shoppingmulighetene er mange, og prisene for lokale produkter og spabehandling er behagelig lave. Nord for byen ligger kilometervis med flotte strender.


Se & gjøre i Gdansk:

 • Great Crane (zuraw)
  Dette er Gdansks mest berømte landemerke, en kran som ble brukt til løfte tunge varer og plassere master på skipsdekk. I dag huser det en avdeling av det maritime museet.

 • Three Crosses Monument
  Ved porten til Gdansks skipsverft finner du dette 42 meter høye monumentet til minne om skytingen av arbeidere under en streik i desember 1970. Mer enn 1000 ble skadd og 42 drept da det kommunistiske styret ga hæren klarsignal til å bruke alle midler mot de streikende.
 • Nasjonalmuseum
  Plassert i et 15-hundretalls fransiskansk kloster. Dette museet er virkelig imponerende. Utstilt er et vidt spekter av gotisk kunst. Høydepunktet er Hans Melmings verk ”Last Judgement”.
 • Mariakirken
  Ryktet sier at dette er verdens største mursteinskirke. St. Mary kan ta imot over 25 000 mennesker. Gå de 405 trappetrinnene til det 78meter høye tårnet, så får du en vakker utsikt over byen. Inne i kirken finner du en 14 meters klokke. Kom innom klokken 12 for å få med deg Adam og Eva som ringer med bjellen over klokken.
Kilde: Via Tours

*)  Priseksempelet gjelder per person for fly og del i 3* bosted inkl. frokost, reiseperiode 5.-8.september 2016. Forbehold om ledig kapasitet og prisendringer.  

For bestilling og mer informasjon kontakt Rygge Travel.Rygge Travel Reiseguide

Les mer om destinasjonen i vår gode reiseguide. Les før du reiser for å få inspirasjon, eller skriv den ut og ta med deg til reisemålet. Reiseguidene er levert av Reiseplaneten.

Les mer i vår Reiseguide

Bestill reise hos oss

Vi hjelper deg gjerne! Send oss en uforpliktende forespørsel og vi gir deg et tilbud på reiser fra Moss lufthavn Rygge, enten det er en større gruppereise eller en enkeltreise.

Kontakt oss for pris

Til Gdansk med fly

Til Gdansk flyr du med oss fra Moss Lufthavn Rygge. Se andre reisemål som kan passe deg på Rygge Travel.

Med forbehold om feil og endringer