Krakow

Polen

Vakre Krakow med sin middelalder- og renessansearkitektur står på UNESCOs verdensarvliste.
Bruk minst en dag på å utforske den fascinerende Gamlebyen med sine slott, katedraler og store markedsplass. Ønsker du å besøke utrydningsleirene Auschwitz og Birkenau arrangeres det ulike guidede turer fra Krakow.

           Se & gjøre i Krakow
 • Wawelhøyden
   Det kongelige slottet og katedralen En rundtur på det gotiske slottet og katedralen på Wawelhøyden er et must for alle som besøker byen. Her kan du se beinrester fra Wawelhøydens mytologiske drake, Smok Wawelski. I selve slottet hvor polske konger regjerte fra, finnes det så mye å se at det holder interessen opp gjennom resten av besøket på Wawel.

 • Kazimierz
  Det gamle jødiske kvarteret hvor byens jøder har bodd i over 500 år. Dette er en ideell plass om du vil oppleve litt av Krakows jødiske kultur og historie. Her finnes er rekke ulike kafeer og restauranter, samt ulike museer, synagoger og kirkegårder.

 • Czartoryski museet
  Her finnes en stor samling av kunstverk fra antikkens Hellas og Egypt. Men det du ikke må gå glipp av er Leonardo da Vincis“Damen med hermelinen” og Rembrandts “Landskap med den barmhjertige samaritan”.
 • Konsentrasjonsleir Auschwitz-Birkenau
  En mer alvorlig severdighet, men likevel et must for deg som besøker Krakow. Bussturen til nazistenes gamle konsentrasjonsleirer, der millioner av jøder ble henrettet under 2. verdenskrig, tar 1,5 timer.
Kilde: Via Tours


*)  Priseksempelet gjelder per person for fly og del i 3* bosted inkl. frokost, reiseperiode 5.-8.september 2016. Forbehold om ledig kapasitet og prisendringer.       

For bestilling og mer informasjon kontakt Rygge Travel.


Rygge Travel Reiseguide

Les mer om destinasjonen i vår gode reiseguide. Les før du reiser for å få inspirasjon, eller skriv den ut og ta med deg til reisemålet. Reiseguidene er levert av Reiseplaneten.

Les mer i vår Reiseguide

Bestill reise hos oss

Vi hjelper deg gjerne! Send oss en uforpliktende forespørsel og vi gir deg et tilbud på reiser fra Moss lufthavn Rygge, enten det er en større gruppereise eller en enkeltreise.

Kontakt oss for pris

Til Krakow med fly

Til Krakow flyr du med oss fra Moss Lufthavn Rygge. Se andre reisemål som kan passe deg på Rygge Travel.

Med forbehold om feil og endringer