Warszawa

Polen

Warszawa er en av Europas mest fascinerende storbyer. Med en historie som er både fryktelig og storartet er det mye å få med seg her.
Byen er moderne, sprudlende og koselig med et hyggelig folkeslag og mange vakre bygninger. For en helg med kultur og shopping er Warszawa midt i blinken!

Se & gjøre i Warsawa:

 • Gamlebyen
  Med sine brosteinsgater og fargeglade hus er Gamle byen byens midtpunkt i Warszawa. Midt på denne plassen som er med på UNESCOs verdensarvliste ligger torget Rynes Starego Miasta som har en livlig og sjarmerende atmosfære. I Gamle byen finnes også flere vakre kirker og monumenter, fantastiske kafeer og restauranter.

 • Chopinmuseet Muzeum Fryderyka
  Chopina gir deg et innblikk i hvordan Polens mest berømte komponist levde og arbeidet. Du kan se verdifulle manuskript, personlige brev og Chopins siste piano.
 • Warszawas Historiske Museum
  En omfattende samling av utklipp, fotografi og andre utstillingsgjenstander som viser alle deler av byens historie, fra grunnleggelsen på 1200-tallet og fram til i dag. Stengt på mandager.
 • Pawiak-fengselet
  Ca 100 000 mennesker mistet livet bak murene til dette fengselet under 2.verdenskrig. Det ble da brukt av nazistene til politiske fanger. I dag er restene av bygningen et symbol for de undertrykkelser og den frykten som Warszawas innbyggere har måttet gjennomgå. Stengt mandag og tirsdag.  


Kilde: Via Tours


*)  Priseksempelet gjelder per person for fly og del i 3* bosted inkl. frokost, reiseperiode 17.-20.september 2016. Forbehold om ledig kapasitet og prisendringer.  

For bestilling og mer informasjon kontakt Rygge Travel.


Rygge Travel Reiseguide

Les mer om destinasjonen i vår gode reiseguide. Les før du reiser for å få inspirasjon, eller skriv den ut og ta med deg til reisemålet. Reiseguidene er levert av Reiseplaneten.

Les mer i vår Reiseguide

Bestill reise hos oss

Vi hjelper deg gjerne! Send oss en uforpliktende forespørsel og vi gir deg et tilbud på reiser fra Moss lufthavn Rygge, enten det er en større gruppereise eller en enkeltreise.

Kontakt oss for pris

Til Warsawa med fly

Til Warsawa flyr du med oss fra Moss Lufthavn Rygge. Se andre reisemål som kan passe deg på Rygge Travel.

Med forbehold om feil og endringer