Tallinn

Estland

En særdeles vakker og sjarmerende by, kjent for sin unike middelalderbebyggelse.

Tallinn er en populær spadestinasjon, og byen har dessuten et mylder av butikker, barer og restauranter. Håndverksprodukter som glass og lær har bra kvalitet.. Velkommen til en storbyweekend spekket av inntrykk og opplevelser!

Se & gjøre i Tallinn:

 • Spa-opplevelser
  Flere og flere kommer til Tallinn for å nyte byens mange førsteklasses og relativt billige spaanlegg.

 • Tallins Rådhus
  Tallinns gamle rådhus fra 1400-tallet er det best bevarte middelalderrådhuset i Nord-europa. Den mest kjente og elskede detaljen er Vana Toomas, som sitter på toppen av bygningen og er blitt et symbol for Tallinn.

 • Alexander Nevskyatedralen Rikt
  utsmykket ortodoks katedral i Toompea som ble bygget rundt år 1900 når landet fremdeles var en del av den russiske tsarens imperium. Innredningen er en hyllest til mosaikk og ikoner.

 • Kiek In De Kök
  Fikk trolig sitt navn på grunn av sin høyde, denne gjorde at vaktene i tårnet kunne se inn i kjøkkenet til nabobygningene. Inneholder i dag en permanent utstilling om Tallinns militære historie. Tårnet fungerer også som inngang til Bastiontunnelene, gjemte, underjordiske tunneler bygd på 1600-tallet under Sveriges stormaktstid.
Kilde: Via Tours

*)  Priseksempelet gjelder per person for fly og del i 3* bosted inkl. frokost, reiseperiode 9.-12.september 2016. Forbehold om ledig kapasitet og prisendringer.  


For bestilling og mer informasjon kontakt Rygge Travel.
Rygge Travel Reiseguide

Les mer om destinasjonen i vår gode reiseguide. Les før du reiser for å få inspirasjon, eller skriv den ut og ta med deg til reisemålet. Reiseguidene er levert av Reiseplaneten.

Les mer i vår Reiseguide

Bestill reise hos oss

Vi hjelper deg gjerne! Send oss en uforpliktende forespørsel og vi gir deg et tilbud på reiser fra Moss lufthavn Rygge, enten det er en større gruppereise eller en enkeltreise.

Kontakt oss for pris

Til Tallinn med fly

Til Tallinn flyr du med oss fra Moss Lufthavn Rygge. Se andre reisemål som kan passe deg på Rygge Travel.

Med forbehold om feil og endringer