Béziers

Frankrike

Dette er byen der god vin er i fokus! Béziers regnes nemlig som vinhovedstaden i Languedoc.
Beziers er en koselig by plassert i et fantastisk landskap sør i Frankrike. Beziers er stor nok til at du kan tilbringe noen flotte dager her, samtidig er byen ypperlig som utgangspunkt for utflukter rundt om i syd-Frankrike.  Eller Spania for den saks skyld.

Men hvorfor gå over bekken (les kanalen) etter vann? Du kan ta vandreturer rett utenfor Beziers. Naturen her er nemlig svært så vakker. Og mens vi snakker om vann. Beziers ligger ved elven Orb og har sin største attraksjon knyttet til en UNESCO-listet kanal. Kanskje ikke rart byen er kjent for sine mange vakre gamle steinbroer?

For historieinteresserte er byen et funn, med gamle kirker, en staselig katedral og flotte herskapsboliger. Men her er også muligheter for shopping og uteliv. Beziers har nemlig en hovedgate, Allées Paul Riquet, ikke ulik Las Ramblas i Barcelona.

*)  Priseksempelet gjelder per person for fly og del i 3* bosted inkl. frokost, reiseperiode 12.-15.september 2016. Forbehold om ledig kapasitet og prisendringer.  

For bestilling og mer informasjon kontakt Rygge Travel.Rygge Travel Reiseguide

Les mer om destinasjonen i vår gode reiseguide. Les før du reiser for å få inspirasjon, eller skriv den ut og ta med deg til reisemålet. Reiseguidene er levert av Reiseplaneten.

Les mer i vår Reiseguide

Bestill reise hos oss

Vi hjelper deg gjerne! Send oss en uforpliktende forespørsel og vi gir deg et tilbud på reiser fra Moss lufthavn Rygge, enten det er en større gruppereise eller en enkeltreise.

Kontakt oss for pris

Til Beziers med fly

Til Beziers flyr du med oss fra Moss Lufthavn Rygge. Se andre reisemål som kan passe deg på Rygge Travel.

Med forbehold om feil og endringer