Foto: vitadasupermarket.kataweb.it

Toulon

Frankrike

Byen Toulon på Den Franske Rivieraen ligger midt i ferieparadiset og er en utmerket innfallsport til Provence.
Toulons historie går 3 000 år tilbake i tid, og byen har alltid vært en viktig militærbase. Strendene i Toulon-området holder høy standard og flere er Blått Flagg-sertifisert.

             Se & gjøre i Toulon:
 • Musée Mémorial Du Débarquement
  Mange turister er ikke klar over at de allierte landinger på kysten av Frankrike fant sted ikke bare i Normandie, men også her i august 1944.  

 • Musee de la Marine
  Dette er stedet å lære alt om byens maritime historie, fra livet til bysse slaver til angrep fra pirater ledet av Rødskjegg. For ikke å nevne den unge kaptein Napoleon Bonaparte som bidro til å ødelegge byen etter at det hadde blitt overlevert til engelskmennene etter revolusjonen.  

 • Le Mont Faron
  En imponerende fjell med fantastisk utsikt over bukten. Det er en kabelbane opp i fjellet, men ikke på dager når Mistralvinden blåser for mye. Sjekk på turistkontoret.  
 • Festningsverkene
  Det er om lag 40 av disse rundt hele bukten. Den eldste av dem dateres tilbake til det 16. århundre. Fort Balaguier og la Tour Beaumont kan besøkes.
Kilde: Via Tours

Rygge Travel Reiseguide

Les mer om destinasjonen i vår gode reiseguide. Les før du reiser for å få inspirasjon, eller skriv den ut og ta med deg til reisemålet. Reiseguidene er levert av Reiseplaneten.

Les mer i vår Reiseguide

Bestill reise hos oss

Vi hjelper deg gjerne! Send oss en uforpliktende forespørsel og vi gir deg et tilbud på reiser fra Moss lufthavn Rygge, enten det er en større gruppereise eller en enkeltreise.

Kontakt oss for pris

Til Toulon med fly

Til Toulon flyr du med oss fra Moss Lufthavn Rygge. Se andre reisemål som kan passe deg på Rygge Travel.

Med forbehold om feil og endringer