Foto: hotelsdirectbuy.com

Valencia

Spania

Fra Valencia, Spanias tredje største by, har du kort vei til noen av Middelhavets flotteste strender! Selve byen er også vel verdt å oppleve.
Centro Historico, Gamlebyen, er storslagen, og i Valencias enorme og fantastiske museumskompleks Ciutat de les Arts i de les Cièncie, du kan bruke en hel dag. Uteliv og god atmosfære finner du i rikt monn i Barrio del Carmen.

Se og gjøre i Valencia:

 • La Lonja
  Hvis du bare besøker en historisk bygning i Valencia la det være La Lonja, den gamle Silk Exchange. 1996 hamnde UNESCO World Heritage Site og er en av de fremste gotiske bygninger i Europa. Selve markedet er like stor som en katedral, 1990 kvadratmeter.

 • Oceanografic Futuristisk
  Oceanografic er en av Valencias største attraksjoner. Her kan du se delfiner, sjøløver, pingviner, skilpadder, haier og rokker. Oceanografic er designet av den spanske arkitekten Félix Candelais og er det største akvariet i Europa. Akvariet ligger i bygningsmassen, City of Arts and Sciences i Turia Gardens i Valencias gamleby sørøst.

 • Museo de Bellas Artes de Valencia
  Et nyrenovert kunstmuseum med vekslende rødt, fersken og grønne vegger. Regnes som en av Spanias flotteste museer med verker av blant annet Goya, Velázquez, Ribera og José Sorolla.
 • Marked
  Overfor La Lonja, vil du finne det eldste matmarkedet i Europa, som ligger i en imponerende bygning i en ekte Valencia stil, med farger, keramikk og mosaikk. Markedet er så levende nå som for hundre år siden, som om tiden sto stille. La deg bli betatt av Valencias dagligliv og, selvfølgelig, er dette et perfekt sted for å kjøpnoen lokale delikatesser.

Kilde: Via Tours

  

Rygge Travel Reiseguide

Les mer om destinasjonen i vår gode reiseguide. Les før du reiser for å få inspirasjon, eller skriv den ut og ta med deg til reisemålet. Reiseguidene er levert av Reiseplaneten.

Les mer i vår Reiseguide

Bestill reise hos oss

Vi hjelper deg gjerne! Send oss en uforpliktende forespørsel og vi gir deg et tilbud på reiser fra Moss lufthavn Rygge, enten det er en større gruppereise eller en enkeltreise.

Kontakt oss for pris

Til Valencia med fly

Til Valencia flyr du med oss fra Moss Lufthavn Rygge. Se andre reisemål som kan passe deg på Rygge Travel.

Med forbehold om feil og endringer