Malaga

Spania

Malaga er innfallsporten til Costa del Sol, men byen i seg selv har også mye å by på.
Malaga i Spania er solslikkernes paradis, beliggende ved Middelhavet og velsignet med vakre strender. Ikke rart at Malaga omtales som 'Paradisbyen', eller 'Ciudad del paraiso' for å benytte ordene til Vicente Aleixandre. Og til noens forundring har dette solparadiset med sommer "8 måneder i året" mye mer å by på enn sand og sol, selv uten imponerende Gibralfaro og dens vakre utsikt over byen.

Men Malaga er ingen liten by, så det skulle bare mangle. Glem tanken om en søvnig spansk landsby. Her bor nærmere 600.000 mennesker og det er sydende liv, dag og natt.

Denne storbyen på Costa del Sol er hjembyen til kjente personer, og uten sammenligning forøvrig kommer både Antonio Banderas og Pablo Picasso fra Malaga. Sistnevntes museum er obligatorisk å besøke.


*)  Priseksempelet gjelder per person for fly og del i 3* bosted inkl. frokost, reiseperiode 17.-20.september 2016. Forbehold om ledig kapasitet og prisendringer.  

For bestilling og mer informasjon kontakt Rygge Travel.Rygge Travel Reiseguide

Les mer om destinasjonen i vår gode reiseguide. Les før du reiser for å få inspirasjon, eller skriv den ut og ta med deg til reisemålet. Reiseguidene er levert av Reiseplaneten.

Les mer i vår Reiseguide

Bestill reise hos oss

Vi hjelper deg gjerne! Send oss en uforpliktende forespørsel og vi gir deg et tilbud på reiser fra Moss lufthavn Rygge, enten det er en større gruppereise eller en enkeltreise.

Kontakt oss for pris

Til Malaga med fly

Til Malaga flyr du med oss fra Moss Lufthavn Rygge. Se andre reisemål som kan passe deg på Rygge Travel.

Med forbehold om feil og endringer