Kos

Hellas

På Kos nyter du strandlivets gleder, og, dersom du ønsker det, en god dose kultur!
Øya er grønn og frodig. Den har en variasjon av gresk, italiensk og tyrkisk arkitektur, og det er fremdeles mulig å finne stille strender der du kan være bortimot uforstyrret. Typisk gresk mat serveres på herlige tavernaer, og ønsker du et pulserende natteliv finnes det også.

Se og gjøre i Kos:
  • Asklipieion
    Dette er trolig den viktigste og berømte antikke stedet på øya. Det er bygget på toppen av en ås hvor du kan nyte utsikten over byen Kos og Tyrkia. Den besto av en religiøs helligdom til Asklepios, en helbredende senter og en skole for medisin der studenter ble forelest av Hippokrates og hvor han ham selv praktiserte medisin.
  • The Ancient Agora
    Gamle markedet i Kos, Ancient Agora er en utgravning område der en rekke templer, bad, og hus med gjenværende mosaikk, kolonner og andre deler av konstruksjonen har blitt funnet. Like ved finner du slottet som ble bygget av lokal stein, ved hjelp av deler fra ruinene av den gamle byen.Den gamle Market har også noen ruiner av en Aphrodite Shrine, samt et lite tempel viet til Hercules og en kristen basilika fra det 5. århundre.
  • The Castle Of Knights
    Koblet til Plateia Platanou av Finikon Bridge, kalt Palmeavenue, er Ridderslottet en imponerende landemerke og ble bygget for å være intet mindre enn en uinntagelig festning, forsvarer Kos mot mulige angrep fra ottomanerne. Det 14. - talls slottet motsto ottomanernes angrep i ​​svært lang tid, og det ble ødelagt bare av et jordskjelv i 1495. Det ble senere restaurert av Grand Masters d'Aubuisson og d'Amboise.  
Kilde: Via Tours


*)  Priseksempelet gjelder per person for fly og del i dobbeltrom inkl. frokost (min 3 stjerner hotell). Reiseperiode 10-13.juli 2015. Forbehold om ledig kapasitet og prisendringer.      

For bestilling og mer informasjon kontakt Rygge Travel.

Rygge Travel Reiseguide

Les mer om destinasjonen i vår gode reiseguide. Les før du reiser for å få inspirasjon, eller skriv den ut og ta med deg til reisemålet. Reiseguidene er levert av Reiseplaneten.

Les mer i vår Reiseguide

Bestill reise hos oss

Vi hjelper deg gjerne! Send oss en uforpliktende forespørsel og vi gir deg et tilbud på reiser fra Moss lufthavn Rygge, enten det er en større gruppereise eller en enkeltreise.

Kontakt oss for pris

Til Kos med fly

Til Kos flyr du med oss fra Moss Lufthavn Rygge. Se andre reisemål som kan passe deg på Rygge Travel.

Med forbehold om feil og endringer