Rhodos

Hellas

Rhodos er en velkjent perle i det greske arkipelaget, og byr på nydelige strender, et fornøyelig natteliv, gresk mytologi og unike minnesmerker fra middelalderen.
Gå ikke glipp av Gamlebyen, Rhodos bys hjerte, med sin sjarmerende blanding av tyrkisk, bysantinsk og gresk arkitektur. Besøk byen Lindos, her kan man ri på esel, se ruinene på Akropolis og rusle rundt i den unike hvite byen.

Nyt en dag i Egeerhavet på båttur med innlagte badestopp eller besøk Sommerfugldalen og se tusenvis av sommerfugler bli lokket til denne frodige oasen av trærnes søte kvae.

Og uansett hvor du velger å bo på Rhodos er det kort vei til flotte bademuligheter og vakre omgivelser for store og små.
  
*)  Priseksempelet gjelder per person for del i 2-roms leilighet, 3 stjerners bosted, fly inkl. mat på flyet og transfer. Reiseperiode 1 uke,  2.-9.juni 2016. Forbehold om ledig kapasitet og prisendringer.    


For bestilling og mer informasjon: 


Rygge Travel Reiseguide

Les mer om destinasjonen i vår gode reiseguide. Les før du reiser for å få inspirasjon, eller skriv den ut og ta med deg til reisemålet. Reiseguidene er levert av Reiseplaneten.

Les mer i vår Reiseguide

Bestill reise hos oss

Vi hjelper deg gjerne! Send oss en uforpliktende forespørsel og vi gir deg et tilbud på reiser fra Moss lufthavn Rygge, enten det er en større gruppereise eller en enkeltreise.

Kontakt oss for pris

Til Rhodos med fly

Til Rhodos flyr du med oss fra Moss Lufthavn Rygge. Se andre reisemål som kan passe deg på Rygge Travel.

Med forbehold om feil og endringer