Foto: maltasegwaytours.com

Malta

Malta

En spennende øy som har vært bebodd siden ca. 5 200 f.Kr. og er blitt beskrevet som et eneste stort utendørs museum.
Naturen og arkitekturen er spektakulær, og honningfarget stein mot det azur-blå Middelhavet gjør deg garantert betatt. Kos deg i solen, nyt sjarmen og varmen!

Se & gjøre på Malta

 • Valletta - Maltas hovedstad
  Valletta, Maltas hovedstad, ble bygget av St. Johns riddere på 1500-tallet. Byen er på Unescos verdensarvliste på grunn av de mange monumentale bygningene. Det er en barokkby som ofte blir beskrevet som et friluftsmuseum på grunn av mengden historiske bygninger i området. Her er St. Johns Co-katedral og Grand Harbour, alle bygget av riddere, samt over 25 kirker, alle konsentrert i et område som er 900x630 meter stort.

 • Mdina
  Mdina, Maltas gamle hovedstad, er en typisk middelalderby som ligger midt på øyen. Den «stille byen» som den kalles har en fantastisk utsikt over øyen. Dette er en av de få renessansebyene som finnes igjen i Europa. Vel verd et besøk.
 • Cottonera
  På andre siden av Grand Harbour, sør for Valletta, ligger de historiske stedene Vittoriosa, Cospicua og Senglea som kalles for Cottonera eller « three cities».
 • Wied Iz- Zurrieq
  Her kan man bade eller utforske havgrotten Blue Grotto som er kjent for sitt krystallklare vann og de sterke fargene rundt klippene i grotten. Ta en dagstur med en daghjsa (tradisjonell fiskebåt) og nyt omgivelsene.

Kilde: Via Tours

*)  Priseksempelet gjelder per person med fly og del i rom/leilighet (3 stjerner m/frokost ) for reise i perioden 26-29/7-2014 . Forbehold om ledige plasser. 

For bestilling og mer informasjon kontakt Rygge Travel.

Rygge Travel Reiseguide

Les mer om destinasjonen i vår gode reiseguide. Les før du reiser for å få inspirasjon, eller skriv den ut og ta med deg til reisemålet. Reiseguidene er levert av Reiseplaneten.

Les mer i vår Reiseguide

Bestill reise hos oss

Vi hjelper deg gjerne! Send oss en uforpliktende forespørsel og vi gir deg et tilbud på reiser fra Moss lufthavn Rygge, enten det er en større gruppereise eller en enkeltreise.

Kontakt oss for pris

Til Malta med fly

Til Malta flyr du med oss fra Moss Lufthavn Rygge. Se andre reisemål som kan passe deg på Rygge Travel.

Med forbehold om feil og endringer