Zadar

Kroatia

Vakre Kroatia er blitt favoritt-reisemålet for mange nordmenn. Vannet er krystallklart, atmosfæren hyggelig og avslappet, og prisnivået behagelig.
Kroatia byr på en rekke flotte feriedestinasjoner, fra halvøya Istria og badebyen Pula i nord, til kulturarvbyen Dubrovnik i sør. Zadar ligger omtrent midt mellom disse, og den sjarmerende byen med omtrent 80.000 innbyggere har nok å tilby en sommerturist! Selv om Zadar ikke er så stor, så er byen det administrative senteret i Zadar fylke, og den viktigaste byen i den nordlige delen av Dalmatia.

Kroatias kyst har mindre med sandstrender enn folk flest tror. Fordelen med dette er at vannet er noe av det klareste du finner i Europa . Men for deg som faktisk ikke klarer deg uten sandstrender så skal du vite at du finner slike i nærheten av Zadar. Ja, faktisk noen av de beste i hele Kroatia .

Zadar er en hyggelig by med massevis av utesteder hvor du kan spise og drikke. Gågater gjør at du trygt kan spasere rundt i sentrum, og det er nok å se på og handle. Dessuten er Zadar et ypperlig utgangspunkt for en lengre ferie i Kroatia. Fra her er det kort vei til blant annet Nin, den eldste byen i Kroatia, og som regnes for å være Kroatias kulturelle vugge. Her finner tilreisende godt bevarte monumenter, blant annet et kapell fra 800-tallet. Det er heller ikke langt til den kjente feriebyen Zaton, kun ca 16 kilometer.  Zaton er et typisk reisemål for barnefamilier, og stranden har en rekke fasiliteter som dusjer og solsenger, her er vannsportmuligheter og livvakter som passer på at barna er trygge.  


*)  Priseksempelet gjelder per person for fly og del i 3* bosted inkl. frokost, reiseperiode 4.-7.september 2016. Forbehold om ledig kapasitet og prisendringer.  


For bestilling og mer informasjon kontakt Rygge Travel.Rygge Travel Reiseguide

Les mer om destinasjonen i vår gode reiseguide. Les før du reiser for å få inspirasjon, eller skriv den ut og ta med deg til reisemålet. Reiseguidene er levert av Reiseplaneten.

Les mer i vår Reiseguide

Bestill reise hos oss

Vi hjelper deg gjerne! Send oss en uforpliktende forespørsel og vi gir deg et tilbud på reiser fra Moss lufthavn Rygge, enten det er en større gruppereise eller en enkeltreise.

Kontakt oss for pris

Til Zadar med fly

Til Zadar flyr du med oss fra Moss Lufthavn Rygge. Se andre reisemål som kan passe deg på Rygge Travel.

Med forbehold om feil og endringer