Foto: camilone.com

Venezia

Italia

Noe mer romantisk enn en gondoltur på Canal Grande finnes vel knapt! Opplev kjærlighetens by med Markusplassen, Dogepalasset og Sukkenes bro.
Prisene er ganske høye, men typiske suvenirer frister likevel. Flotte badebyer, som Lido di Jesolo, ligger i nærheten. God fornøyelse!

Se & gjøre i Venezia:
 • Rialto Fiskemarked
  Besøk markedet! Fiskehandlerne, den livlige stemningen, de gamle fasadene og kanalen gir en opplevelse for alle sanser. Byens beste slakterforretninger ligger også like ved.

 • St Mark’s Square
  Hvis du virkelig ønsker å forstå det tidligere venetianske rikets makt, er dette stedet å besøke. Rundt torget finner du St. Mark’s basilika, utsmykket med en utrolig mengde plyndrede skatter, Doge’s Palace med sine grandiose rom og majestetiske klokketårn, kampanile, hvor du får glimrende utsikt over Venezia.
 • Ca’ Pesaro Ca’
  Pesaro er byens moderne kunstmuseum som ligger i et gammelt palass. Du finner den mest spennende kunsten i avdelingen for orientalsk kunst.
 • Ca’ Rezzonico
  Longhena’s palazzo er noe av det vakreste byen har å by på. Det ble fullført i 1756, mer enn 100 år etter at det ble påbegynt.
Kilde: Via Tours


*)  Priseksempelet gjelder per person for fly og  del i dobbeltrom inkl. frokost (min 3 stjerner hotell). Reiseperiode 3 netter i perioden ut oktober. Forbehold om ledig kapasitet og prisendringer. 
 
For bestilling og mer informasjon kontakt Rygge Travel.
Rygge Travel Reiseguide

Les mer om destinasjonen i vår gode reiseguide. Les før du reiser for å få inspirasjon, eller skriv den ut og ta med deg til reisemålet. Reiseguidene er levert av Reiseplaneten.

Les mer i vår Reiseguide

Bestill reise hos oss

Vi hjelper deg gjerne! Send oss en uforpliktende forespørsel og vi gir deg et tilbud på reiser fra Moss lufthavn Rygge, enten det er en større gruppereise eller en enkeltreise.

Kontakt oss for pris

Til Venezia Treviso med fly

Til Venezia Treviso flyr du med oss fra Moss Lufthavn Rygge. Se andre reisemål som kan passe deg på Rygge Travel.

Med forbehold om feil og endringer